Mantelzorgers digitaal ondersteunen

Mantelzorgers digitaal ondersteunen

Denk je graag mee over hoe mantelzorgers beter ondersteund kunnen worden? Hogeschool Gent en Cubigo nodigen je graag uit voor een klankbordgroep over digitale ondersteuning van mantelzorgers. Deze klankbordgroep gaat door in Gent op woensdagvoormiddag 20/4 tussen 10-12u.

De bedoeling van deze klankbordsessie is enerzijds inzicht krijgen in jouw behoeften en uitdagingen als mantelzorger. Anderzijds bekijken we hoe je via digitale weg kan ondersteund worden in jouw zorgtaak. je geeft feedback op bestaande digitale initiatieven en samen bekijken we welke behoeften vandaag nog niet ingevuld worden.

Voor degene die Cubigo nog niet kennen: Cubigo is een Belgische startup die als missie heeft om mensen langer en gezonder thuis te laten wonen dankzij technologie. Voor zorgbehoevenden die zelfstandig thuis willen blijven wonen, zijn mantelzorgers belangrijk. Daarom lanceert Cubigo binnen enkele maanden een product voor mantelzorg en familieleden, Cubigo Family. Jouw ervaring is belangrijk om het product beter te maken.

Agenda:
– Verwelkoming & kennismaking
– Vragenronde 1: behoefte en uitdagingen mantelzorger
– Vragenronde 2: feedback op bestaande digitale initiatieven en kijken wat er nog kan aan toegevoegd worden
– Conclusie & afronding

Praktisch:

De bijeenkomst gaat door op de Hogeschool Gent, Campus Vesalius, Keramiekstraat 80, 9000 Gent. U kan ondergronds parkeren na aanmelding aan de slagboom of in de Keramiekstraat parkeren (met parkeerschijf). Om het gebouw binnen te gaan, dient u het grindpad te nemen rechts van de inrit parking. U kan zich aanmelden aan de receptie en vragen naar Benedicte De Koker. De bijeenkomst gaat door in vergaderzaal 1.107 op de eerste verdieping. Wij voorzien als bedanking een geschenkbon van 15 euro en terugbetaling van uw vervoersonkosten.

Inschrijven kan t.e.m. 18/4 via:

benedicte.dekoker@hogent.be, 09/ 243 23 53
s.thiebaut@cubigo.com, 0486/ 52 81 73

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!